di 22 feb.

|

Wrokko Office

ABC X WROKKO Bootcamp: Guerilla Jobmarketing

Hoe fix jij die droombaan? Verhoog je kansen om deel te maken aan deze boothcamp. Er zijn beperkte plekken beschikbaar dus schrijf je snel in!

Registration is closed
See other events
ABC X WROKKO Bootcamp: Guerilla Jobmarketing

Time & Location

22 feb. 15:15 – 18:30

Wrokko Office, Goudsesingel 66, 3011 KD Rotterdam, Netherlands

About the event

De veranderde sollicitatiemarkt vraagt om andere sollicitatiestrategieën. Tijdens de training ‘Guerrilla Jobmarketing’ leer je niet alleen op een nieuwe manier naar jezelf en jouw arbeidsmarkt te kijken, maar vooral hoe jij jezelf op een doeltreffende, authentieke en stoere manier kunt presenteren met je cv en netwerken binnen jouw vakgebied en persoonlijk op Linkedin.

De training Guerrilla Jobmarketing, verzorgd door sollicitatie goeroe Michel Jansen, wordt omschreven als direct, praktisch, compassievol, resultaatgericht en vol humor. Het resultaat van deze training is dat jij niet gaat afwachten en reageren, maar zelf het heft in handen neemt en houdt.

Als deelnemer van de training ontvang je ook creatieve cv-templates, diverse actieplannen en meer munitie voor jouw sollicitatie campagne. Kortom: je leert solliciteren met hoofd, hart én vertrouwing!

Schrijf je snel in vóór 20 februari 2022.

Share this event